Somfai Gábor vagyok, a Somfai Tanácsadó és Szolgáltató Kft. alapítója és ügyvezetője.

Somfai Kft. 2001-ben alakult meg, hogy munkavédelmi- és tűzvédelmi szolgáltatásokat és tanácsadást  nyújtson megrendelői részére.

Ennek keretében egyrészt folyamatos megbízási szerződések másrészt eseti munkák elvégzésére kötött szerződések révén vállaljuk a tűzvédelem, munkavédelem területén a munkáltatók, a vállalkozások számára jogszabályokban és szabványokban előírt feladatok elvégzését.

Ha profi megoldást keres tűzvédelemben, munkavédelemben, vagy csak tanácsra, eszközre van szüksége, hívjon bizalommal minket! 

A Somfai Kft. segíti jelenlegi és leendő ügyfeleit azzal, hogy a munkaruházat és az egyéni védőeszközök kiválasztásában tanácsot ad, és a beszerzését megrendelés alapján lebonyolítja.

A Somfai Kft. új szolgáltatással bővült. Vállalja az Ön egysége számára a legionella kockázatelemzés szakszerű elkészítését a Legionella által okozott fertőzési kockázatot jelentő közegekre, illetve létesítményekre vonatkozó közegészségügyi előírásokról” szóló 49/2015 (XI. 6.) EMMI rendeletek alapján.

 

Amennyiben az Ön számára is fontos, hogy időt és pénzt takarítson meg, kérem forduljon hozzánk bizalommal!


         Partnereink


A Somfai Kft. a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara tagja.
Önként iratkozok fel